Kaufland отменя промоцията на олио за 3,69 лв./л, планирана за идната

...
Kaufland отменя промоцията на олио за 3,69 лв./л, планирана за идната
Коментари Харесай

Kaufland отменя промоцията на олио тази събота заради дългите опашки

Kaufland отменя промоцията на олио за 3,69 лева./л, планувана за идната събота - 19 март. Причината - попречване на възможното напрежение в опит потребителите да се струпат още веднъж на дълги опашки за презапасяване с продукта.

От компанията оповестяват в позиция до медиите, че са създали " деликатен разбор " на събитията от 12 март, когато в обектите на Kaufland в цялата страна се извиха големи опашки за олио на по-ниски цени - под 3 лв. за литър. В Бургас имаше и смъртен случай на 77-годишен мъж, който припадна, до момента в който чакаше в един от магазините.

" Продуктът обичайно участва в промоционалните оферти на Kaufland. Конкретната продажба беше планувана и проведена дълго време преди пазарната обстановка да се усложни поради напрегната интернационална конюнктура. Във времето сме потвърдили, че клиентите могат да разчитат на нас и по тази причина промоцията не беше анулирана ", оповестяват от хипермаркета.

" Бяха планувани ограничавания за покупка на оптимален брой от промоционалния артикул и подхванати спомагателни ограничения за попречване на скупчвания. След деликатно анализиране на обстановката и за попречване на напрежение, се анулира плануваната за събота, 19.03.2022 година, продажба на олио на цена 3,69 лв.. Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното обезпечаване на артикули от първа нужда ", гласи позицията на компанията.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР